0

Vår vision

Vi strävar efter att kunna leverera en produkt till dig som kund som håller väldigt hög kvalitet, bra pris och att kunna leverera den till dig så fort som möjligt. Att kunna leverera en ekologisk produkt är av största vikt. I dagsläget har vi enbart ekologiska produkter och det är vi väldigt stolta över.


Vi börjar med lite historia:

"2010 blandade jag min första skäggolja, pga att dom jag tidigare köpt inte riktigt höll måttet, dessutom var dom väldigt dyra.

Jag beställde hem lite olika basoljor och eteriska oljor som jag visste om att jag gillade. Jag hittade mina favoriter och sedan dess har jag aldrig köpt någon annan olja. Jag gav ett par flaskor till en lokal barbershop och han gillade dom jättemycket och tyckte jag borde sälja min oljor. 

Det tog några år innan jag gjorde slag i saken och vips så var Beard De Grace grundat och webshoppen lanserades. Vi började smått med 6st olika oljor och nu fortsätter vi leverera nyheter i en stadig takt."


 Är inte ekologiskt dyrare än andra?

Nej, vi låter inte det styra vårt upplägg och våra vinster. Att kunna sälja ekologiska produkter till låga priser var ett av mina krav när jag startade Beard De Grace och så kommer det alltid förbli.

Nu 2019 så har sortimentet växt och omfattar nu även en damlinje som vi döpt till Evy Of Sweden. I samband med detta så ombildade vi företaget till handelsbolag och blev Nordic Grace. 

Beard De Grace och Evy Of Sweden är nu två av våra kollektioner.

Vi hoppas ni kommer trivas med våra produkter, vi strävar efter att alltid ligga snäppet högre i kvalitet och lägre i pris än våra konkurrenter, och med facit i hand så kan vi konstatera att det gör vi med stolthet.

Tack för ordet och välkommen till Nordic Grace.


Bästa hälsningar Andreas Emilsson & Annica Karlsson Nordic Grace