0

♺ Nordic Grace Retursystem ♺
Vi på Nordic Grace har alltid strävat efter att tillverka och tillhandahålla 100% ekologiska produkter till våra kunder.

Men vi vill göra mer för vår miljö, därför inför vi nu ett retursystem för våra glasförpackningar.


Detta är helt unikt i vår branch och vi är stolta att kunna ta steget och implementera detta för våra kunder.


Hur det fungerar:


Det hela är väldigt enkelt och förklaras i stegen nedan.

1. När ni som slutkonsument har 10 st tomma glasförpackningar* som kommer från Nordic Grace så meddelar ni oss via kontaktformuläret som ni hittar under "Kontakt"

2. Vi skickar en retursedel till er som ni fyller i och skickar tillbaka tillsammans med de tomma förpackningarna* till oss.  (Nordic Grace står för denna fraktkostnad.)

3. Vi mottager förpackningarna och besiktigar dom och som tack får ni en värdekod på 50kr som ni får utnyttja precis hur ni vill och när ni vill i vår webbutik**.

4. För att inte detta skall kunna missbrukas så krävs det att etiketter, pipetter, lock sitter kvar på flaskorna för att vi ska kunna godkänna returen.

5. Vi sanerar förpackningarna och för in dom i vårt system igen. Vi hoppas ni vill vara med oss och ta ett steg närmre en bättre miljö för våra barn. 


Väl mött och välkomna till Nordic Grace, din gröna leverantör av hud, hår & skäggvårdsprodukter.
*Förpackningarna måste komma från Nordic Grace och eventuella etiketter, pipetter, lock etc måste sitta kvar för verifiering av oss, om symbolen ♺ finns på produktsidan för den artikel du ämnar återvinna så är den inkluderad i vårt retursystem.

** Ej fullständigt förbrukat belopp återbetalas ej.