0

Evy Of Sweden - Cell Repair Night Oil

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Beskrivning:

En intensiv boostbehandling som över natten arbetar tillsammans med hudens eget återhämtningssystem. Återfuktar och gör huden mjuk, smidig och elastisk. Verkar lugnande på uttorkad och matt hy samt hjälper huden att få ny lyster. 

100% ekologiska och naturliga oljor gör dessutom att din hud inte utsätts för kemikalier.

Innehåller bland annat ringblomsolja, nattljusolja, mandelolja och tistelolja. Cell Repair Night Oil och har en blommig, söt doft av rosengeranium som har inslag av ros och citron. 

Cell Repair Night Oil är rik på E-vitamin och innehåller fettsyran gamma-linolensyra (GLA) som är ett viktigt ämne för kroppen och för din hud. Den hjälper till att behålla hudens fukt och ger skydd. Oljan är antiinflammatorisk och sårläkande och hjälper mot klåda vid torr hud eller eksem. Passar därför även vid akne, eksem, inflammerad, irriterad och solskadad hud. 

5 ml

Användning:

På kvällen tvättas huden ordentligt med varmt vatten för att öppna upp porerna. Torka med en handduk. Droppa med hjälp av pipetten två-tre droppar Cell Repair Night Oil i handflatan. Massera med hjälp av fingertopparna in på ansikte, hals och urringning. Vid torr hy - använd med fördel både morgon och kväll.

Nötallergi?

Vid nötallergi bör man vara försiktig med denna produkt då den innehåller mandelolja.